Tudi ti imej brke za pravo stvar in osvojite brezplačne vožnje

Promocije
Vsa mesta
Nadeni si brke za dobro stvar in osvoji brezplačne vožnje.

Nadeni si brke za dobro stvar in osvoji brezplačne vožnje.

November poznan tudi kot Movember je mesec, ki je poznan kot mesec borbe proti raku prostate. V akcijo, katere so zaščitni znak brki se je vključil tudi Cammeo.

Cilj nam je dvigniti zavest o tej zahrbtni bolezni, to bomo naredili tako da tudi Tebe vključimo v akcijo.Vse se bo vrtelo okoli fotografij katerih avtorji boste Vi, naši klienti z obveznimi brki v prvem planu.

Zahtevajte BRKE od naših voznikov in fotografiraj se!

Skozi celotni mesec november bojo naše klijente čakali umetni brki v naših vozilih s katerimi bomo aktivno pripomogli k ozaveščanju, hkrati pa si lahko prislužite tudi brezplačne vožnje.

Na Cammeo družbenih omrežjih kmalu prične potekati nagradna akcija v sklopu katere morajo naši klijenti narediti selfi z brki v našem vozilu.

Fotografijo je potem potrebno objaviti v Movember objavi na službeni Cammeo Facebook strani z obveznim hashtag #CammeoMovember.

Vsak teden fotografija z največ lajki osvoji 30€, na koncu meseca pa največkrat lajkana fotografija še 130€ na aplikacijo.

Akcija Movember je bila sprožena leta 2003 v Avstraliji z namenom ozaveščanja javnosti o moških boleznih, predvsem o raku prostate in s tem k pozivanju na redne preventivne zdravniške preglede.

 

Spomnimo, da Cammeo danes šteje 1500 zaposlenih in poseduje 600 taksi vozil in da je prisoten v 35 mestih v treh državah, kar ga uvršča na prvo mesto v regiji kot največjega taksi prevoznika.

 

Obišči nas na Facebooku!