Srečen Dan planeta Zemlja!

Okoljska ozaveščenost je temelj za varovanje planeta Zemlja!

Danes obeležujemo Dan Planeta Zemlja, dan, ki ga obeležujemo že od davne 1969 s ciljem za dvigovanje ekološke zavesti za naš čistejši, bolj zdrav in bolj zelen planet, za našo bolj zeleno bodočnost. Za Dan planeta Zemlje je priložnost, da združimo ugodno s koristnim in doprinesemo k lepšemu okolišu. Kako? Da uporabimo manj plastike, ločujemo odpadke, varčujemo pri porabi vode ter kupujemo res tisto, kar neobhodno rabimo in bomo v celoti porabili. Lahko pa tudi tako, da se voziš s Cammeo taksiji.

Cammeo taksiji so eko friendly, ker jih poganja naravni plin LPG in elektrika, kar je trenutno najboljša oblika pogonskega goriva za našo Zemljo, saj je emisija CO2 v teh gorivih najmanjša. Kamor koli greš taksi Cammeo je najboljša izbira.

Poleg tega je je koriščenje taksija enostavno in na koncu tudi finančno ugodno. Dostopen je od 0-24, voziš se ekološko in ugodno (ni potrebno plačati goriva niti dragih in zasedenih parkirišč).

Imamo radi bolj zeleni okoliš, kaj ne?

Pazimo na vas, ko se vozite z nami. Vsa naša vozila imajo zaščitne pregrade med voznikom in potniki, vozniki nosijo zaščitne maske, po vsaki vožnji razkužimo in prezračimo vozila, vse za vašo varnost. Prosimo te, da tudi ti upoštevaš pravila in nosiš masko! Hvala ti !

Prevzemi app ali naroči vožnjo s klicem v našo centralo. Številke lahko pogledaš TUKAJ.

Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

 

Skrbimo za tebe, zato tudi ti poskrbi, za sebe!

Tvoj taksi Cammeo