Obišči Facebook stran Cammeo taxi in osvoji privlačne nagrade!

Da ne boš vedno tisti, ki žica frende za prevoz, imaš možnost osvojit super zneske na app za vožnje po mestu! Cammeo taksi tudi tukaj priskoči na pomoč vsaj, kar se prevozov tiče.

Obišči našo službeno Facebook stran, kjer te vsak teden čakajo zanimivi in kreativni natečaji, uganke, razne naloge s sodelovanjem pa si lahko prislužiš lep znesek na Cammeo aplikacijo.

Povej še frendom katerim bi prav prišel free prevoz.

In ne skrbi z nami se voziš varno. Vsa naša vozila imajo zaščitne pregrade in dezinfekcijska sredstva. Varujemo vaše in naše zdravje.

Če imaš dodatna vprašanja ali predloge na piši, veseli bomo!

 

Prenesi app:

Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM

 

Telefonske številke za vsa mesta kjer smo prisotni najdeš TUKAJ.

Našo službeno Facebook stran lahko obiščeš TUKAJ.

Veseli smo da se voziš z nami.

 

Tvoj Cammeo taksi

 

 

TAXI CAMMEO NAGRAJUJE - PRAVILA

Pred sodelovanjem vas prosimo, da si preberete pogoje nagradne igre.

 

 1. člen

  Nagradna igra se prične 1.1.2021. in traja do 31.12.2021.

 

Potekala bo dnevno ali po navodilu organizatorja, ki obenem skrbi za obdelavo osebnih podatkov (franšiza Cammeo d.o.o., Bartola Kašića 70, 31000, Osijek, OIB: 87479457713 in upravlja Facebook stran "Taxi Cammeo" in Instagram stran Cammeo Instagram).

Igro izvaja franšiza Cammeo d.o.o., Bartola Kašića 70, 31000, Osijek, OIB: 87479457713, ki hkrati skrbi za obdelavo osebnih podatkov in je upravitelj Facebook strani "Taxi Cammeo" in Instagram strani Cammeo, v nadaljevanju besedila "Administrator" igre.

 

 1. člen

 

Pravico do sodelovanja v nagradnih igrah imajo polnoletne, fizične osebe s stalnim naslovom v Republiki Sloveniji in so oboževalci Taxi Cammeo (https://www.facebook.com/TaxiCammeo/...) Facebook strani ali instragram (https://www.instragam.com/cammeo...)

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno všečkati določeno objavo ali odgovoriti na vprašanja, postavljena s strani administratorja spletne strani Taxi Cammeo Facebook ali Instagram strani.

3. člen

 

Sodelovati je možno večkrat, a posameznik lahko prejme le eno nagrado. Vsak sodelujoči lahko v okviru nagradne igre ponudi neomejeno število odgovorov ali rešitev. Odgovorov / komentarjev ni možno naknadno spreminjati ali urejati. V roku TRI mesecev je možno osvojiti le eno nagrado.

Zmagovalca posamezne nagradne igre bo izbrala tričlanska komisija administratorjev.

 

Administrator ahko odstrani sodelujočega iz skupine, če le-ta objavlja vulgarne, žaljive ali neprimerne odgovore/komentarje. Lahko mu tudi prepreči, da bi komentiral, sodeloval na zidu skupine ali razpravi. Skladno s splošnimi pravili uporabe Facebooka.

 

4.Člen

 

Pravila sodelovanja bodo objavljena na statusu omenjene strani pred začetkom nagradne igre.

 

 1. Člen

Rezultat, skupaj z zmagovalcem, bo objavljen najkasneje v roku 5 dni po zaključku, oziroma kakor bo navedeno v statusu posamezne nagradne igre. Zmagovalce določa fasebook administrator nagradne igre.

 

 1. Člen

 

Nagrada bo objavljena na statusu (na zidu) posamezne, aktualne, nagradne igre.

 

 1. Člen

 

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni na Cammeo Facebook strani najkasneje v roku 5 dni. Le ti so dolžni v roku petih dni po objavi rezultatov, javiti administratorju (Inbox Facebook strani) vse potrebne podatke (E-mail naslov, kontaktni telefon) za prejem osvojene nagrade. Če se nagrajenec v tem roku ne oglasi, izgubi pravico do nagrade. Nagrade bodo dostavljene v roku 7 dni od datuma razglasitve rezultatov.

 

S prevzemom nagrade se obveznosti organizatorjem nagradne igre zaključijo, kot tudi se nagrada ne more zamenjati za denar ali za kakšno drugo nagrado.Dobitniki bodo vse v zvezi s predajo in prevzemom nagrade urejali z administratorjem.

 

 1. Člen

 

S prijavo na nagradno igro se sodelujoči strinja z obdelavo osebnih podatkov s strani organizatorja/administratorja v zvezi z izvedbo nagradne igre. Administrator bo hranil osebne podatke sodelujočih naslednjih 120 dni od dneva začetka nagradne igre, potem bodo le-ti uničeni. Podatki nagrajencev se skladno z Zakonom o računovodstvu hranijo 11 let. Izvršitelj obdelave osebnih podatkov le teh ne bo razkrival tretjim osebam, razen tistim, ki so neposredno uključeni v izvedbo nagradne igre, skladno s Splošno uredno EU 2016/679.

Sodelovanje je prostovoljno. Če sodelujoči smatra, da je obdelava osebnih podatkov kakorkoli v nasprotju z Zakonom o zaščiti osebnih podatkov, se lahko obrne na administratorja in zahteva pojasnilo oziroma razlago.

Proglašeni nagrajenci v nagradni igri se strinjajo, da administrator uporabi njihovo ime, naslov in fotografijo v zvezi s primopredajo nagrade v člankih in reportažah brez dodatnih pojasnil o javno objavljenih rezultatih nagradne igre.

Vsak sodelujoči ima pravico, da od administratorja zaprosi za popravek ali umik osebnih podatkov ali delno obdelavo podatkov ter se skratka vse v zvezi s tem obrne na administratorja.

Sodelujoči ima v vsakem trenutku pravico prekinitve sodelovanja, brez vpliva na zakonitost obravnave podatkov pred prekinitvijo in pravico do pritožbe nadzornemu organu.

Izvršitelj obdelave lahko vaše podatke prenese v države izven EU in EGPja, razen Švice, posebej v ZDA, ampak vedno na osnovi zaščitnih protokolov prenosa podatkov skladno z uredbami Splošne uredbe o zaščiti osebnih podatkov EU 2016/679, posebej na osnovi PrivacyShielda, s čimer se jamči ustrezna zaščita osebnih podatkov.

 

 1. Člen

 

Facebook ni odgovoren za promocijo niti nima veze z njo, zato je razrešen vsake odgovornosti do posameznega sodelujočegaFacebook ne sponzorira niti ne upravlja z nagradno igro, saj sodelujoči podatke pušča administratorju nagradne igre in nikakor Facebooku.

Facebook tukaj služi kot platforma za izvedbo nagradne igre in ima pristop k vašim osebnim podatkom zgolj v merah opisanih v pravilih privatnosti Facebooka, katere lahko najdete na linku: https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

Administrator ne prevzema odgovornosti:

 • kakršnekoli posledice, ki bi nastale kot rezultat zlorabe vsebine s strani sodelujočih in zlorabe sistema pri izvajanju nagradne igre na škodo sodelujočega ali tretje osebe;
 • (ne)delovanje Interneta in Facebooka ne glede na razlog nedelovanja
 • če vsebina s strani sodelujočih krši zakone, pravice, patente ali zaščitne žige tretjih oseb ima administrator pravico tako vsebino umakniti brez obrazložitve
 • Administrator ima pravico umakniti brez obrazložitve vso vsebino, ki predstavlja diskriminacijo ali sovražni govor na katerikoli osnovi

 

 1. Člen

 

Udeleženci skupaj s prijavo prejmejo pravila za sodelovanje. Organizator si pridržuje pravico, da tekmovanje prekine v primeru višje sile.

Administrator ali kdorkoli angažiran s strani administratorja ne prevzema materialne odgovornosti v zvezi z nagradno igro.

Administrator ne prevzema odgovornosti za izgube pošiljk poslen preko pošte.

Po 60ih dneh od zaključka nagradne igre, organizator ne prejema več nobenih pritožb vezane na nagradno igro.

Organizator ne bo podelil nobene dodatne nagrade razen tiste navedene na Facebook objavi.