DRUGA STRAN ZGODBE

Ljudje so gonilna sila, moč in energija Cammea. Vsak od naših voznikov in partnerjev je pomemben član ekipe in vsak od njih je zaslužen za to, kar smo danes. Ponosni smo na naše voznike in partnerje, zato vam tukaj predstavljamo nekaj njihovih zgodb!

Aleksandar Bursač, 27 let

 

Kaj ste počeli, preden ste se zaposlili v Cammeju?

Preden sem se pridružil ekipi Cammea, sem delal kot tehnik za osebno in lastninsko zaščito. Vedno sem bil prezaposlen in s Cammeom sem se prvič lotil podjetniških voda. Danes sem partner Cammea v Ljubljani, delam sam na vozilu in sem več kot zadovoljen.

 

Kaj je tvoj hobi v prostem času?

Večino prostega časa preživim z ženo in sinom, ukvarjam se s športom in redno hodim na kondicijske treninge.

 

Kaj vas je pritegnilo, da ste postali partner Cammea?

Pritegnile so me pozitivne zgodbe drugih taksistov, ki že delajo v Cammeu, pa tudi zaslužek in prilagodljiv delovni čas, ki ga ponujate. Ideja, da postanem podjetnik in sam svoj šef, je bila odlična, ker sem imel tudi vso logistiko in podporo Cammea, ki sem jo potreboval pri zagonu podjetja in kasneje v samem poslu. V nobenem trenutku se nisem počutil sam, vedno sem imel nekoga, na katerega bi se lahko obrnil po pomoč.

 

Kako ste zadovoljni s svojim dohodkom?

S svojimi dohodki sem zadovoljen, v času pandemije nisem imel padca dohodka, ves čas sem bil aktiven in imel stalen dohodek.

 

Kaj vam je pri taksiju najbolj všeč?

Vsakodnevna komunikacija z ljudmi nikoli ni dolgočasna, nove izkušnje, sklepanje novih prijateljstev, dobri odnosi nadrejenih.

 

Koliko časa ste potrebovali, da ste se navadili na delo?

Potreboval sem en mesec, dokler nisem dokončno spoznal sistema, pa tudi mesta in kraja, kjer delam.Kolegi so mi veliko pomagali, da sem lažje začel poslovati. Kot lastnik podjetja in prejemnik franšize Cammeo sem se prvič srečal tudi z nekaterimi obveznostmi, ki jih prej nisem poznal, ker sem delal za druge, vendar sem tudi v tem delu vedno prejemal pravočasne informacije in podporo.

 

Nekaj ​​zanimive anekdote:

Vsak dan spoznam veliko novih strank in moje delo je zelo zanimivo. Vsak dan imam nove anekdote, doslej nisem imel nobene, ki bi mi še posebej ostala v spominu.

 

Kaj bi rekli prihodnjim partnerjem in voznikom Cammea?

Če se prijavite in pridete na delo v dobro ekipo Cammea, v kateri vam strokovna in prijazna ekipa ponuja možnosti za napredovanje in prilagodljiv delovni čas ter dobre delovne pogoje. Če imate ambicije delati zase, je Cammeo tudi zate. To vam bo dalo priložnost, da delate zase pod blagovno znamko Cammeo kot njihov franšizer, zato se vam ni treba boriti na trgu, da bi dobili stranke, da bi bili prepoznavni, ker Cammeo vse to ponuja od prvega dne. Poleg trženja in blagovne znamke ponuja tudi svoj edinstven in preprost sistem za sprejemanje voženj ter druge aplikacije za spremljanje dela svojih voznikov, če imate zaposlene, ter stalno izobraževanje in mentorstvo.

 

Kaj bi rekli potnikom?

Potnikom bi priporočil vožnjo s Cammeom, ker mesto potrebuje čiste, varne, hitre in odgovorne taksije 24 ur na dan - 365 dni na leto.

 

Zaženi svoj posel in postani Cammeo partner, spoznavaj nove ljudi med vožnjo po svojem mestu in ob tem še dobro zasluži! Nudimo ti priliko, da postaneš uspešen podjetnik!

Prijavite se že danes: https://forms.gle/D1uZHPaVRZBjj95F6